lauantai 23. elokuuta 2014

Pilkun hiomista ja osittamista ;)

Sain tänään Marken treenikaveriksi ja pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan treenaamista jonkun toisen kanssa niin, että vauva oli rattaissa mukana. Vähän jännitti että itkeekö se ja häiritsee toisen treeniä, mutta hyvin meni. :) Kiltti vauveli nukkui paria itkun tirautusta lukuunottamatta koko sen 1,5-tuntisen joka treenattiin.

Tein Kulon kanssa alkuun seuraamista liikkuroituna, myös askelsiirtymiä. Marken mukaan seuraaminen on nättiä. Kulo istuu nopeasti heti kun liikkeeni pysähtyy, ja etenkin hitaaseen kävelyyn ja hitaassa kävelyssä vasemmalle käännöksiin reagoi myös herkästi istahtamalla, tässä täytyy itse tehdä temponmuutos pehmeämmin ja kulmat kävellä lyhyemmillä askeleilla, vähemmän töksähtävämmin.

Kaukot liikkuroituna 10m etäisyydeltä, kolme vaihtoa eli ylipitkä setti. Muuten hyvin, mutta tuli taas esiin etupään siirtymistä vasemmalle, vaikka Marke oli sillä puolen.

Luoksetulon stoppia. Kulo tulee tasaisella laukalla mutta vähän käsijarru pohjassa, odottaen koko ajan pysäytyskäskyä. Olen nyt ajanut sille sisään virittelysanan luoksetuloon ja kutsun alkuosan eri käskyllä, joten se tietää mistä liikkeestä on kyse. Tulee kuitenkin tasaisella vauhdilla eli ei hidasta ennen käskyä. Näillä mennään nyt piirinmestikseen, mutta vauhtia ja stopin tekniikkaa tullaan hiomaan kuluvana talvena.

Lopuksi noutoa. Palautusasento lopussa on nyt suora, mutta keskittyy asentoon tekniikan hiomisen jälkeen ja vauhti on vähän huonontunut. Palaa varmaan takaisin kun vain nyt pääsen palkkailemaan oikeista suorituksista. Pureminen on tosi vähäistä, korkeintaan yksi pieni kapulankorjaus. Isoin ongelma on kapulannosto. Tekee pelkässä nostotreenissä, jossa kapula on maassa, nättejä nostoja joissa iskee suulla kiinni kapulaan (jo mennessä, Marken huomio!), mutta kun teen noutoa siten että heitän kapulan, menee liialla saalisvietillä ja sählää kapulalla. Ei auta, vaikka odotan (jopa 10s) ennenkuin lähetän kapulalle. Tämä on noudossa nyt treenilistan kärjessä!

Kiitos Markelle kivasta ja tarkasta treeniseurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti