sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kulolle VOI1

Käytiin Kulon kanssa kokeilemassa millä mallilla on voittajan liikkeet, ja tokojumalat olivat niin suosiollisia että saatiin heti 1-tulos ja menolippu evl:ään. :)

Kulunut viikko on viimeistelytreenien kannalta ollut huono: mä olin väsynyt ja iloiseksi ja vaihteleviksi suunnitelluista tuli junnaavia ja olin itse mielentilaltani vähän äreä tai vähintäänkin niin pihalla että se kuuluisa punainen lanka oli välillä aika kadoksissa. Tuntui että sain viikon aikana enemmän vahinkoa kuin hyvää aikaan :-D

Niinpä tänään toiveena oli vain tsekata että missä mennään ja ottaa rennosti kehässä.

Tässä pisteet ja tuomari Pirkko Bellaounin kommentit suluissa (olipa muuten mukavaa saada kommentit yksilösuorituksen lopuksi, ja kiva että oli laittanut tarkasti ylös virheet!):
1. Luoksari - 7.5 - ennakoi stopit ihan törkeän paljon, ei ole kyllä näin huonoa luoksaria tehnyt ikinä ennen.
2. Seuruu - 9,5 - (1 vino perusasento normiseuruussa ja askelsiirtymissä, yksi löysä täyskäännös)
3. Ruutu - 9,5 - (ennakoi ruudun stopin hidastamalla vähän vauhtiaan)
4. Hyppynouto - 10
5. Metallinouto - 10 (oli kuulemma ollut inasen taas vino pa, ylityöskentelee takapuolella)
6. Tunnari - 10 (sama kuin yllä)
7. Kaukot - 9,5 - etuosa meni vähän vinoon
8. Paikkamakuu - 10 (meni hankalan näköiseen asentoon, mutta oli kunnioitettavaa että pysyi tasan siinä koko 4 minuuttia)
9. Kokonaisvaikutus - 10

Omaa treenilistaa:
- luoksarin vauhti ja stopit (oon viime viikon tehnyt oikeastaan vaan pelkästään läpijuoksutuksia mutta nyt lisää niitä, vauhdista huomauttamista tai valikoivaa palkkausta ja stoppeja työstetään puunkierron kautta)
- seuruu - saisi olla vielä hallitumpaa, paikka inasen taaempana, pa:en kanssa tarkkana,
- noudot - nosto siistimmäksi, pureskelemattomuustreeniä, pa:jen kanssa tarkkuutta
- paikallamakaaminen - itsevarmuutta lisää tähän (vähän ujostelee muita koiria tässä), lonkkalepotreeniä, suoruuden treenausta maahanmenossa sivulta (toinen kyynärpää jää herkästi ilmaan ja on hieman kiertyneenä)
- kaukot - etuosan suoruustreeniä (tosin mun mielestä vinous on vähentynyt kotitreeneissä ja silloin kun on vähän ujona, tulee tätä poikittamista enemmän)

Lopputulemana pisteitä 304 /320, sijoitus 1./6 ja menolippu evl:ään

Kiva on mahtavan ja työintoisen koiran kanssa treenata - kiitos kasvattitäti Tanjalle upeasta koirasta! Ja tietenkin Marille myös!!

Ja täältä löytyy suorituksemme videolta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti