lauantai 11. lokakuuta 2014

Taon agilitykisaura korkattu! :)

Hetken mielijohteesta ilmoitin Taolaisen Tamskin kisoihin. Odotukset ei olleet korkealla koska olemme mammalomailleet. Hyllyjähän sieltä tuli, mutta kisat Taon kanssa oli positiivinen yllätys; oli ihan mahtavaa päästä menemään sen kanssa ja ihan kivannäköisestihän se ohjautui.:)

Eka rata oli ihan hirmuisen suoraviivainen ja helppo. Ajattelin että tätä en pilaa vaan annan Taolle suoritusrauhan ja annan sen tehdä mahdollisimman omatoimisesti. Hipsuttelin ja rintamasuunnalla osoitin menosuunnan. Tao poimi esteitä ja ohjautui ihan huipusti. Vielä kun olisin tuon yhden kohdan keinun jälkeen ohjannut kertoen Taolle mihin matka jatkuu. Puomiin täytyisi tehdä vauhtia lisää vapauttelemalla sitä puomin jälkeen putkeen. A:lle vaihtaisin ehkä juoksukontaktin.Toka rata oli vähän mutkikkaampi. Mietin että kuinkahan innokkaasti Tao irtoilee ja pysyy mun mukana. Vaihdoin rataantutustumisen lopussa alun ohjauksen niin että menin kolmosesteen taakse. Ihan ei sitten mun pokka pitänyt, että olisin ollut siinä rauhallisempana, eikä tuo ohjaus videolla näytä kyllä siltä kuin millaiseksi sen olin mielessäni kuvitellut :D Radalla oli paljon sellaisia potentiaalisesti leviäviä kohtia, joten tuntui kivalta että sain Taon menemään ne esteet kuin olin tarkoittanutkin. :) Puomilta mun piti lähettää Tao renkaalle, mutta tätä ei olla tehty nyt aikoihin ja koska ohjaukseni taas oli mitä oli, niin Tao ampaisi putkeen.Molemmilta radoilta siis hyllyt, mutta silti tosi mahtava fiilis! :)

Kulokin pääsi lopuksi hallille, tehtiin seuruuta, liikkeestä istumista ja kaukoja kunnon häiriössä. Likka oli kuin lentoon lähdössä ja aluksi sieltä tuli ääntäkin, mutta teki kuitenkin ihan kivasti ja kaukoissakin pysyi takatassut paikoillaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti