maanantai 27. helmikuuta 2012

27/2/2012 Fysioterapiaa ja muuta

Löysin tietokoneen MovieMakerin, ja nyt saatte kärsiä siitä:

http://www.youtube.com/watch?v=QT2sB6FPqFs&feature=youtu.be

Bensonin selkä on nyt vaihteeksi ollut parempi (tosin jumissa edelleen), mutta nyt sillä kipeytyy pohkeet.

Kävin tänään kokeilemassa sen kanssa agilitya piiitkästä aikaa, ja olisittepa nähneet kuinka maailman onnellisin pieni villakoira se oli. :) Vaikka intoa ja vauhtia oli vaikka muille jakaa, se kuunteli silti mun ohjausta todella hyvin. Oma liikkuminen oli aika tönkköä, yhtenä syynä eilispäivän jumppainnostus. Olisinpa nuorena harrastanut ratsastamisen sijaan balettia, salibandya tai edes tanhua! ;)

Tokossa treenataan tällä viikolla nopeita maahanmenoja (mun seistessä kädet sivuilla) ja sivulle tulemista (tein 10 kerran testiotannan ja vain kolmella kertaa tuli täsmälleen oikeaan paikkaan istumaan, muuten jäi vinoon/eteen/taakse/seisomaan). Noutokapulassa ollaan edetty siihen vaiheeseen, ettei mun tarvitse käskeä Bensonia hakemaan kapula vaan annan sille luvan hakea se. Käskyä "Pidä" ollaan treenailtu muidenkin esineiden kanssa, esim. tussin, lasten leikkivasaran ja lelujen kanssa. Metallin suussa pitämisestä saatiin viime viikon hauskin treenikokemus, kun Benson niin keskittyi pitämään metallista lenkkiavainta suussa, että sillä oli silmät aivan kierossa ja vasta kolmannella irti-käskyllä tajusi avata suunsa.

Benson ei ole maailman etevin koira tuossa rentoutumispuolessa, asia johon meinaan seuraavan koiran kanssa panostaa ihan eri lailla. Koskaan ei liene kuitenkaan liian myöhäistä aloittaa tämänkään asian treenailua. Katsotaan saadaanko toivotunlainen lopputulos tässä rentoutumispuolessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti