maanantai 2. toukokuuta 2016

tokonäytös ja Kulon astutusreissu

Viime viikolla vietimme Ennin ja Kulon kanssa tiistaista perjantaihin Vantaalla. Itseasiassa Taokin oli Vantaalla, Marin luona :-D Treffailimme Kujetta ahkerasti. Kävimme paimentamassa (Kulo tuntuu syttyneen yhä enemmän lajiin!) ja nuoripari vietti lemmenhetkiä keskenään. Kuje oli tosi kivan oloinen. Kohtelias herrasmies. Tykkäsi lapsista, Enni oli tietenkin mukana kaikessa (hyvähän se on jo heti pienestä pitäen oppia miten nää asiat menee :D) Kuje ei ollut mitenkään erityisen sukupuoliviettinen, mutta mulle se ei ollut ongelma, koska hommat hoidettiin ja harrastuskoiran näkökulmasta tuo, että työt laitetaan tärkeysjärjestyksessä ylimmäksi, on pelkästään hyvä juttu!

Kulo oli aikamoinen naikkonen, se oli hyvin aloitteellinen, myöntyvä ja flirttaileva ja nalkissa ollessaan ihan tavattoman onnellisen näköinen! Silmät puoliummessa hymyili, kuolakin valui suusta ekalla kerralla. Taisi aika väsyttävä kokemus olla, koska illalla Kulo oli aivan väsynyt eikä ruoka maistunut ja yöllä oksensi. Tämän jälkeen en näin voimakasta reaktiota sillä havainnut.

Perjantaina noukimme Taon kyytiin ja voi poikaparka, mielenrauhansa taisi jäädä Vantaalle. Taolle ei olisi mikään ongelma jatkaa sukua siskonsa kanssa, enkä luottaisi Kulonkaan arvioon asiassa. Onneksi olen kotona, joten pystyn pitämään koiria silmällä koko ajan. Yöt Kulo nukkuu nyt erityisoikeudella meidän makuuhuoneessa, johon koirilla (Benson ei ole koira, toim. huom.) ei ole mitään asiaa yleensä.

Lauantaina ja sunnuntaina meillä oli tokonäytös Pirkkahallilla. Vähän jännitti, että sotkevatko tärppipäivät ja hormonit Kulon ja esitykseen osallistuvien poikakoirien päätä, mutta mitä suotta! Hienosti selvisivät! Kulo oli niin tohkeissaan. Se ei yhtään arastellut uutta meluisaa paikkaa, yleisöä, vieraita koiria, ei mitään. Alustana oli messumatto, joka oli tosi liukas. Lauantaina Kulo liikkui tosi lyhyttä kökköä laukkaa, mutta sunnuntaina jo vähän rennommin. Olimme suunnitelleet esityksen niin, ettei huonolla pohjalla tehtäisi mitään erityisen vauhtiliikkeitä. Meidän valkku 1:stä olivat kaikki konkarikisaajat maajoukkue/renkaan leirillä tai muuten estyneitä tulemaan, joten mentiin aika nuorella ja kokemattomalla porukalla. Olenkin niiiiin ylpeä meidän upeasta porukasta, että saatiin niin hieno esitys tehtyä! Ja tokoilu ryhmässä on vieläkin hienompaa kuin tokoilu yksin! Olisipa oikeasti ihan mahtavaa, jos tokosta kehitettäisiin joskus tulevaisuudessa myös joukkuelajimuoto! :D

Tässä meidän esitys VIDEOLLA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti