Joskus tarttee nukkuakin. |
Suunnitelmantekoa ennen vikaa agility-kisaa |
Agilitykisojen satoa |
Uusi harrastus (metallinen noutokapula ei oo ihan vielä puudelin lempijuttuja) |
Puista noutokapulaa otetaan kuonoon jo hyvin omatoimisestikin |
Tämän viikon tokon kotitreenien aiheet:
- nopeat maahanmenot (huomio siinä, että kyynärpäät menee aina myös maahan + palkan suunnan huomioiminen)
- täyskäännökset ja pysähdykset täyskäännöksen jälkeen (sanallisesta sivulle-käskystä käännöksen aikana eroon pääseminen)
- metallinen noutokapula (joka iltaisin pari - kolme pitoa)
- puinen noutokapula (varmuutta pitämiseen, ettei tipahda liian äkkiä suusta)
Olitko käynyt Elinalla fyssarilla? Kirsillä olit käynyt ja nyt Piiralla osteopatiassa. Sitten jos tai kun vaivat ja hoidot on vakiintunut tms. niin olis kiva lukea oma analysointi eri vaiheista, hoidoista ja hoitokäynneistä, esim. hironta vs. fyssari v.s osteopaatti.
VastaaPoistaKiitos kommentista! Mä kirjoitan kokemuksiani joku päivä kun ehdin istua koneelle, mulle on tullut jonkinlainen mielipide mitä eroa hierojan, fyssarin ja osteopaatin hoidoilla on koiran kuntoutuksessa. Tosin se perustuu vain omakohtaiseen kokemukseen ja mielipiteeseen ja siitä olisi kiva kuulla muidenkin näkemyksiä. Ps. Olisi mukava jos kommentissa ilmenisi kommentoijan nimi :) :)
VastaaPoistaSitä juuri, olis kiva kuulla niitä mielipiteitä ja kokemuksia sellaiselta, joka on käynyt useammalla. Sivupalkin hakusanat on kivat, niistä kyllä pystyi selaamaan hoitohistorian.
VastaaPoistaAnteeksi anonyymius, en ole listautunut (tietääkseni) noihin tai pidä blogia. Olen vain innokas lukija :) Kiva blogi, kiitos!
Riikka
Mulle tuli mieleen että voisin laittaa mielipiteitäni ihan tähänkin :) Bensonin hoidossa me ollaan saatu apua:
VastaaPoista- hierojalta lihaskireyksien ja -jumien avaamiseen + meidän hieroja Tuulikki on ollut ihan korvaamaton henkinen apu ja tuki mulle
- fyssarilta kuntoutukseen saamalla juuri Bensonille räätälöityjä jumppaohjeita (mm. takaosan lihaskunnon parantamiseen ja lonkkien liikkuvuuden ylläpitämiseen). Mun mielestä fyssarikäynnillä ei niinkään ole olennaista se, mitä itse käynnillä tapahtuu vaan annan kotihoito-ohjeiden saamiselle suurimman arvon, koska kotona tapahtuu se merkittävin kuntoutustyö (fyssarin työ 1h kerran kuukaudessa / parin kuukauden välein ei mielestäni tuo merkittävää apua vaan nimenomaan se kotona fyssarin ohjeiden mukaan toteutettu työ. Fyssari sitten vaan päivittää jumppaohjeita tarpeen ja oman arvionsa mukaan. Erityiskiitos täytyy antaa Eläinystäväsi lääkärin Marikalle mahtavista ohjeista joista on ollut suuri apu!)
- osteopaatilta niveltason ongelmien ratkomiseen (lonkan vinouden huomaaminen ja suoristaminen sikäli kun se oli mahdollista, niskanikamalukon avaaminen) + ihan vähän kotihoito-ohjeita (aika lailla piti kysellä, pääpaino hoidossa tuntui olevan itse käsittelyssä ei niinkään jatkohoidossa)
- akupunktiosta mm. selän lihaskireyden helpottamiseen (jossain vaiheessa aion viedä Bensonin akupunktiohoitoon niin että hoitoa annetaan tiivis sarja)
Niin ja tähän vastaukseeni otan mielelläni muiltakin kommentteja, onko teillä samanlaisia tai erilaisia kokemuksia? :)
Poista