lauantai 17. joulukuuta 2011

17/12/2011 Ensimmäinen LUVA

Benson on kuntoutunut viimeisten kuukausien aikana niin mahtavasti, että olen päättänyt silloin tällöin treenata /kisata agilitya. Viimeisten kolmen kuukauden aikana ollaan käyty kahdesti omatoimitreenailemassa, ja puudeli on toiminut niin kivasti että päätin ilmoittaa sen ykkösten kisoihin.

Paikkana oli TAMSK:n Talli. Tallin pohja on meillä toiminut kivasti, eikä Benson ole sillä liukastellut kuin kerran kun sillä oli kosteat tassut. Nyt kentän pohja oli kuiva ja pitävä.

Kisoissa Benson kävi paljon kuumempana kuin odotinkaan, niinpä rakettipuudeli tulikin kovaa kyytiä eikä kolmannelta esteeltä kääntynytkään putkelle ihan niin kuin olin ajatellut. Onneksi siitä ei ykkösissä sakoteta. Kontaktit otettiin varman päälle, ja onneni on että koira on niin mielettömän ohjaajanöyrä ja osaa esteet varmasti.

Tällä kertaa tuli luokkavoitto ja saatiin ensimmäinen LUVA, eli luokanvaihtoon oikeuttava tulos. Kisailut jatkuu sillä mentaliteetilla, että mikä tahansa kisa voi olla viimeinen, mikäli koiran vointi siitä millään tavalla kärsii.

Ja tässä kisavideo:

3 kommenttia:

  1. Olipas hienon näköistä menoa, Suuret onnittelut hienolle parille!
    Terkuin Heidi s

    VastaaPoista
  2. WAU! Onnea Katri & Benson!

    t. Pirjo

    VastaaPoista