maanantai 18. elokuuta 2014

Erilaista arkea

Niin siinä kävi, että mun kasvaneen mahan arvoituksen syyksi paljastui kaksi viikkoa sitten suloinen tyttövauva. :) Nyt ollaan opeteltu vauvan hoitoa ja koko perhe on tutustunut uuteen tulokkaaseen. Koirat olivat aluksi vähän pois tolaltaan kun vauva itki, mutta äkkiä nekin alkavat tottua. 1-3 kuonoa on melkein joka jutussa mukana ja saavat ollakin, luontevana osana vauvan elämää heti alusta alkaen.


Koirien kanssa olen käynyt kivun sallimissa rajoissa lenkillä heti kolmannesta päivästä lähtien. Perjantaina käytiin Kulon ja lauantaina Taon ja Kulon kanssa treenaamassa vähän tokoa, molemmat olivat niin intoa täynnä mutta kuitenkin keskittyneitä. Kulon kanssa tehtiin lauantaina jo vähän korjaussarjaakin (kaukojen asennonvaihtojen suoruutta, noutokapulan nostoa, seuruun paikkaa joka on taas levähtänyt liian eteen kun maha nyt hävisikin). Sittemmin vauva on ollut niin itkuinen, että on täytynyt itsekin lepäillä silloin kun toinen nukkuu. Manduca on muuten ihana kantoreppu, siinä pikkuinen kulkee sydäntä vasten ja pääsee metsään koirien kanssa! :)

Sain viikolla ilouutisen: pääsimme Kulon kanssa Tamskin tokon 1-valkkuryhmään, olen niin innoissani!! :) Treenit jatkuu ahkerasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti