lauantai 21. heinäkuuta 2012

21/7/2012 Videoita Bensonista ja Taosta

Bensonin tokovideolla näkyy aluksi, kuinka opetin Bensonille kaukot. Videolla vaan istu/maahan, olen tehnyt myös seisomista mutta en tee sitä nyt ennen avoimen koetta ettei puudeli siellä mee sekaisin.

Eli mitä tein:
- monta viikkoa makupalalla käsiavusteisesti asennonvaihtoja, ajoittain seinän vieressä --> Bensonin lihaskunto ja kehonhallinta paranivat
- join muutaman oluen ;)
- laitoin tyhjät tölkit riviin ja Bensonin niiden taakse maahan
- opetin Bensonille, ettei tölkkejä saa kaataa
- treenasin kaukoja omaa etäisyyttä kasvattaen
- otin tölkit pois


Viime syksynä, kun tuli tieto ettei agilitya voi enää harrastaa, treenasin Bensonin kanssa koiratanssia ilman sen kummempia tavoitteita, omaksi iloksi. Tässä videolla on Bensonin temppuja. Häiritsee, kuinka paljon käsiapuja annan, ehkä joskus palataan taas treenaamaan näitä enemmän:Taon kanssa tein jäljen, jossa oli kolme kulmaa. En ole treenannut jälkeä läheskään päivittäin, vaikka kuinka aioin tehdä niin :( Iloiseksi yllätykseksi penikka jäljesti kuitenkin tarkasti ja huolellisesti. Ekalla kulmalla sille sattui hama, se ajautui kulmasta ulos ja nuuhki hämillään maata jälkeä etsien. Annoin sen nuuhkia aikansa estäen sitä lähtemästä kauemmaksi, mutta lopulta näytin mihin jälki jatkuu. Tämän jälkeen se oli erityisen huolellinen. Taolle kelpaa nykyisin kuivanappulat palkaksi jäljeltä! Sen ruokahalut on tosi hyvät, oon tyytyväinen sen uusiin nappuloihin! Royal Caninin kanssa oli ongelmia anaalirauhasten täyttymisen suhteen, nyt ei ole ollut.

Tässä iltatokoilua Taon kanssa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti