sunnuntai 12. elokuuta 2012

12/8/2012 Pientä edistystä :)

Mua on kyrsinyt ihan hirveesti, että kaikissa meidän tokokokeissa on tullut pistemenetyksiä ihan perusliikkeissä eli liikkeestä jäävissä (maahan, seiso). Asialle tarttis tehdä jotain, ja kaikenlaista on jo yritettykin.

Aluksi lähdin yrittämään lelulla hetsaamalla ja maahanmenosta nopeasti palkkaamalla. Ongelmaksi muodostui Bensonin kohdalla se, että se kevyenä koirana jäi herkästi kyynärpäät ilmassa odottamaan palkan lentämistä. 

Tiedän että Bensonin suoritus nopeutuu, kun se tietää mitä siltä odotetaan. Eli millä saisin kerrottua sille selvästi ja varmasti, että nyt se on tehnyt oikein?

Tätä pähkin kunnes ajattelin että kokeillaan naksutinta. Entä miten saan naksautettua kaiken muun toiminnan ohella, vieläpä vasta sitten kun kyynärpäät ovat varmasti, myös ruohikkoisella alustalla treenatessa, laskeutuneet alas asti? Onneksi naksutinta voi painaa kuka tahansa, ääni on aina sama, ja apuohjaaja löytyi läheltä.

Olen tyytyväinen edistymiseemme muutaman treenikerran jälkeen. Tänään lisättiin haastetta siten, että seurautin juosten. Appari olisi voinut naksauttaa ehkä muutaman sekunnin kymmenyksen aikaisemmin, mutta olipahan koira varmasti maassa asti ja hyvin tuntui silti homman idean poimivan. Suuri kiitos apuohjaajalle ja kuvaajalle, eli Team Murelle!!! :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti