sunnuntai 19. elokuuta 2012

19/8/2012 Bensonille toinen AVO1 :)

Taas ollaan askel lähempänä TK2:sta :)

Aamulla lähtö Tallille jäi suunniteltua myöhempään ja tuli hirvee kiire. Rauhoittuminen ennen paikkamakuuta onnistui kuitenkin hyvin, istuin maassa ja Benson makasi edessäni, ekan ryhmän suorittaessa. Benson oli hajamielinen, katseli Tallin ovelle jossa porukkaa lappas (mikä on aika ärsyttävää käytöstä paikallaoloa tehtäessä!!), eikä kuullut mun ekaa käskyä joten pistevähennys tuli kaksoiskäskystä. Piilosta palatessa oli kiva nähdä puudeli hyvässä mielentilassa paikkamakuussa. :)

Omaa vuoroa odotellessa seurasin muiden suorituksia, ja kauhistuin kuinka tiukka tuomari Mauri Pehkonen oli leppoisasta ulkonäöstään huolimatta. Ajattelin että nyt ei pisteillä juhlita jos puudeli jatkaa haahuilu-linjaansa, mutta virittely ennen omaa suoritusta meni nappiin ja puudeli keskittyi kivasti.

Jostain syystä jalat oli taas niin velliä että seuraamisen pysähdyksissä ne aivan tärisivät, mutta sitten jännitys unohtui. Videolla näkyy meidän suoritus, jonka pisteet:

paikkamakuu 8
seuraaminen 9
maahanmeno 10
luoksetulo 10
seisominen 10
nouto 9
kauko 9
estehyppy 10
kokonaisvaik 10

Pisteillä heltisi ryhmän ainoa 1-tulos ja luokkavoitto. Vielä yksi 1-tulos ja sitten keskitytään täysillä voittajaluokkaan :)


5 kommenttia:

 1. Olipa hienon näköistä, ansaitut pisteet ja luokkavoitto - onnea vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, mitkä pisteet! Hienoa työtä, mutta eikös tulos ole AVO1, eikä AVO2..? Ihmettelin, että mitäs te nyt möhlitte jos vain 2-tulos tuli, mutta hieno 1-tulos sieltä oli taas tullut. Iloinen puudeli ja ihanan totinen työntekijä asenteella "älä lääpi" :D

  Riikka

  VastaaPoista
 3. Onnea!
  Katoin samaa, otsikon '2' on huijausta! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! :)

  Katos vaan, emmää edes tiedä että mitenkä tää tulokset pitäis merkata mää vaan meen ja teen ;) Miten tämä toinen 1-tulos avoimessa luokassa pitää oikein laittaa? :)

  t Katri

  VastaaPoista
 5. No niin, nyt on otsikko päivitetty ;) Kiitos!

  En taaskaan muistanut, että puudeli ei tykkää lääppimisestä tässä tokoilun lomassa. Se jotenkin tulee vaan niin luonnostaan halu vähän silittää sitä hienon suorituksen päätteeksi mutta pitäis vaan malttaa mielensä. :)

  VastaaPoista