torstai 16. elokuuta 2012

16/8/2012 Tunteita ja tuoksuja

Nää koiranpojat on aikamoisia veijareita, täytyy todeta. :)

Tao punki koko ajan tänään syliin ja mädäntyneeltä lihalta tuoksuvaa kuonoaan naamaani, se on tässä tosi sinnikäs. Työnsin sen pois ja aloin jo hermostua. Aikansa yritettyään se lähti hyvin loukatun näköisenä, luimussa lampsimaan reippaalla tahdilla eteistä kohden. Huikattuani sen nimen se kääntyi takaisin sellaisella nopeudella, joka kieli siitä että se oli koko ajan odottanut koska "pyytäisin anteeksi" ja kiepsahti vauhdilla syliin mädänhajuisine kuonoineen.

Benson seurasi ylivalvojan tarkkuudella ja vakavuudella joka ikisen kohdan, josta imuroin. Sille tuli tänään postissa Back On trackin minihuopa, josta se näyttää kovasti pitävän koska hakeutuu jatkuvasti sen päälle lepäämään.Barffaus on käynnistynyt hienosti, ateriat katoavat pieneen eläimeen muutamassa sekunnissa ja kippo nuollaan putipuhtaaksi. Ruokaa ei kuitenkaan Bensonin mielestä anneta riittävästi, se on tosi nälkäisen oloinen.

Taon kanssa opin, että palkka pitää saada kohdalleen. Se oli tosi vaisu kun treenailin seuraamista aterianappuloita syötellessä, jäi ihan tylsä fiilis tästä. Muistin että mulla on jääkaapissa raakaa jauhelihaa köntti ja otin sen esiin. Kuin olisi koko koira saanut sähköiskun ja tämän jälkeen tokoilu oli todella säpäkkää! Hyvä kun ei sormiani syönyt.

Tehtiin koirien kanssa puolentoista tunnin metsälenkki Hannan ja Rommin kanssa. Kanahaukka oli kovasti kiinnostunut koirista (etenkin varmaan pienestä herkkupuudelista), katseli vähän turhan hanakasti niitä kuusen oksalta käsin. Säikähti käsientaputusta ja siirtyi muille metsästysapajille.

Niin ja ne tuoksut tulevat tämän aamun kakkasirkuksesta, jonka jo luulin olleen mennyttä aikaa (luulo ei tosin ollut vielä niin vahvalla pohjalla että oltaisiin laitettu olkkarin paksu matto lattialle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti