perjantai 22. helmikuuta 2013

22/2 Jestas sentään!

Voi jestas sentään, kuinka kivaa tuo agility on Taon kanssa! Se on niiiin synnynnäisen pro! Tao on niin mutkaton ja nöyrä koira ja tekee just niinkuin mä sille sanon ja irtoaa hyvin. Käytiin taas tänään ProCaniksen treeneissä, tehtiin 12 esteen rataa jossa oli valssia ja päällejuoksua ja meille uusi pussieste. Taon kanssa on niin helppoa mennä ja ollaan jo muutaman treenikerran jälkeen saatu useita flow-hetkiä, jolloin kaikki sujuu hyvässä yhteisymmärryksessä koiran kanssa ja ympäröivä maailma unohtuu. Pitäis saada videota, olisi kiva nähdä että onko se meno niin kivan näköistä kuin miltä se tuntuu. ;) Vähän olisin voinut skarpata tuon omien linjojen valinnan kanssa enemmän, törmäsin sitten keinuun ja nyt on oikea hauis ihan mustelmilla. Onneksi osui hauis, onneksi ei keinu vääntynyt käyttökelvottomaksi. ;)

Tokossa pojasta on löytynyt uusia puolia ja uusi viretaso. Se on ruvennut seuraamisessa käymään niin kuumana, että napsii mun käännöksissä tai jos en palkkaa. Ja pomppii ilmaan. Oon ihan fiiliksissäni kun mun pyhäkoulupojasta löytyy luonnetta ja virettä. En ole vielä kieltänyt kovin napakasti mutta se lienee pian edessä ennenkuin meininki on ihan päätöntä. Tao on kuitenkin niin nöyrä, mitä sillä murrosikäkin kesti jotain kolme päivää, että en ole huolissani tästä näykkimisestä. Laitettiin hakemus nuorten koirien tokorinkiin, ennen karsintoja on vielä paljon työtä tehtävänä.

Benson on niin tykästynyt Taoon, että yksi päivä yllätti mut perinpohjin viemällä pallon Taolle ja toisena päivänä käymällä Taon viereen maate. Se tuntuu ottavan Taosta tukea ja turvaa. Benson on aika epävarma koira (paitsi silloin kun se innostuu jostain), joten on hyvä että sillä on tällainen vakaa ja varma Tao kaverina. Bensonilla on selkä aika jumissa, mikä liittynee siihen että kaveri on poukkoillut päin mitäkin tai tippunut ties mistä. Ei kuitenkaan mitään niin vakavaa, mistä ei bot-loimen ja pienen hieronnan avulla selvittäisi.

1 kommentti:

  1. Tuo Taon edistyminen kuulostaa upealta :)! Onko sulla siitä seuraamisesta videoita? :)

    VastaaPoista