sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

22/7/2012 Tao jäljestää

Tein Taolle tänään kaksi namijälkeä (n 25m ja n 10m), yritän vähän kuroa kiinni sitä että jäljen treenaus on jäänyt suunniteltua vähemmälle. Nyt ollaan tehty muutama jälki viikossa, tavoite oli 7 jälkeä.

Tässä on videolla Taon toinen jäljestäminen tänään. Alussa jouduin vähän himmaamaan, koska tuntui olevan kova kiire, sen jälkeen jäljesti maltilla hihna löysällä. Pari makupalaa jäi löytymättä.Nyt mietin miten jatkaisin jälkitreeniä:
- ihan samanlaista jälkeä ja toistojen + varmuuden kertymistä
- samanlaista makupalajälkeä metsässä
- samanlaista makupalajälkeä paikoissa, joissa on harhajälkeä
- vaadinko näin tarkkaa jäljestämistä vai annanko mennä nopeampaa
- rupeanko harventamaan makupaloja ( = jälkikin pitenee)

Viisaammat antakaa vinkkiä :)

Bensonin kanssa treenattiin
- noutoa, mikä meni päin pyllyä. Benson joko juoksi noutokapulalle ja takaisin ilman sitä (mikähän logiikka siinä on??), jäi seisomaan noutokapulan taakse tai karkasi noutokapulalle ilman lupaa. Kielsin näistä, ja lopulta sain pari onnistunutta noutoa jotka palkkasin ruhtinaallisesti. Benson oli liian väsynyt noutotreeniin (se on kaksi päivää juossut Teiskossa), joten ei tehty sitä enempää.- kaukoja i-m: jätin Bensonin tölkkien taakse ja kävelin 20m päähän, appari Henkka seurasi Bensonia sivusta. Ensimmäisen sarjan maahanmenoissa se meni aina vinoon asentoon, mutta kävin joka kerta korjaamassa sen asennon suoraan, tähän auttoi lopulta se että siirsin tölkkejä hieman kauemmas. Toisessa sarjassa ensimmäisellä maahanmenolla se korjasi asentoaan edeten samalla pari senttiä. Palkkasin vasta toisen, täydellisen maahanmenon pallolla. Tämän jälkeen kaksi sarjaa, jossa onnistuneet vaihdot. Aluksi, kun olin näin kaukana, Benson teki etenkin maahanmenon tosi hitaasti, se oli epävarma kun joutui niin kaukana musta toimimaan. Luulisin että avoimen luokan 5m etäisyys ei tunnu kokeessa niin pahalta kun tekee treeneissä haastavampia juttuja. Oon huomannut, että kaukoja kannattaa treenata kun Benson on väsynyt. Silloin se ei jaksa höseltää niin paljon ylimääräistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti