tiistai 14. elokuuta 2012

14/8/2012 Maaseutumatkailua

Kävin tänään koirien kanssa Einolan tilalla, Tao sai tutustua erilaisiin maatalon eläimiin (lammas, lehmä, vasikka, kissa, koira, kana, kani). On se vaan aika cool pentu, ei paljon aristellut vaan rennosti tassutteli uudessa paikassa. Jotain elukkaa (olikohan lehmiä, en enää varmaksi muista) piti pari kertaa haukahtaa mutta lopetti heti kun kielsin. Puudelikin oli toteuttamassa Suurta Seikkailua, johon kuului säntääminen pää kolmantena jalkana erilaisiin tilanteisiin ja sitten vasta miettiminen. Yhden kesyn lampaan perässä tassuteltiin muutama metri, se riitti lampaiden kohtaamisessa tällä kertaa.

Illalla kokeilin luoksetuloa ilman käsiapuja. Tao on ihanasti hoksannut, että tänne-käskyssä pitää tulla eteen istumaan ja painaa alakuono kiinni muhun. Hauskasti oikein venyttää kaulaansa. :)

Bensonin kanssa tehtiin pitkästä aikaa jumpat, jotka on nyt päätetty ottaa taas jokailtaiseen ohjelmistoon. Tämän jälkeen treenattiin vasemmalle sivuttain kulkemista, voittajaluokka jo kovasti houkuttelee. Vitsit kun sais Bensonin päähän mahtumaan sen ajatuksen että en mä sitä oo mihinkään hylkäämässä vaikka menisin piiloon, sillä on ihan hirveä pelko ja ilmeisen huono luottamus mun palaamiseen. Ihan kuin se olisi vain Bensonin omaa valppautta ja ansiota että se on näin kauan saanut olla mukana meidän perheessä. Pitäis varmaan alkaa töniä sitä kauemmas ettei se kotona koko ajan olisi kyljessä kiinni, tähän asti en oo oikein raaskinut tehdä sitä pienelle puudelilleni..

Aamulenkillä tein Bensonin kanssa tunnistusnoutoa kävyillä. Neljä käpyä oli rivissä, yhdessä mun tuoksu. Hyvin puudeli nuuski rivin ja toi oman kävyn. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tätä kokeiltiin, toivottavasti puudeli on luonnonlahjakkuus tässä. :)

Tässä meidän treenivideo siirtymistä vasemmalle. Tätä on muutaman kerta treenattu, nyt Benson lähti käskysanasta eikä käsiavulla liikkumaan vasemmalle. Tämän jälkeen kokeilin ottaa koiran vasemmalle puolelle ja se meni paremmin kuin lauantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti