perjantai 31. elokuuta 2012

31/8/2012 Poikien treenejä videoina

Oon hinkannut merkkiä ja tunnaria, tai en tiedä voiko sitä sanoa hinkkaamiseksi kun vain pari toistia ollaan tehty illassa. Ei se määrä.. :)

Voittajaluokan liikkeissä oon huomannut, että nää on oikeasti jo paljon haastavampia koiralle. Täytyy olla tosi tarkkana ja skarppina koiran, tehdä tarkasti. Pallolla ei voi aina palkata, koska vireen noustessa tarkkuus tahtoo kärsiä. Onneksi Benson tekee töitä ruuallekin. Välillä yllätyksenä lentääkin pallo. 

Merkissä ongelmana oli merkin kiertäminen ja sen viereen pysähtyminen. Otin taas metallitölkit mukaan kuvioihin, esteeksi. Siitä se ajatus sitten lähti ja tällä mallilla ollaan nyt, seuraavaksi vaan etäisyyden kasvattamista maltilla:Tunnaria ollaan tehty verkon kanssa, tässä ilman verkkoa. Vauhtia on aikalailla, lyö tassuilla kapulariviä, ajoittain pureskelee kapulaa, sivulletulo jää vajaaksi, mutta tähän mennessä aina tuonut oikean eli oman kapulan. Muu on sitten hienosäätöä jota treenataan osissa.. :)

Taon jälkivideo tulee tässä välissä, koska Blogger tökkii kännykällä käytettäessä tosi pahasti, videon teksti on postauksen lopussa:Taon kanssa ollaan treenattu jälkeä, tällä viikolla metsäisemmässä maastossa johon kivat porot ovat tehneet harhajälkeä, siinä olikin pennulla tekemistä että sai seurattua jälkeä. Omasta toiminnasta tiedän että jatkossa olen itse suorempana ja edelleen pidän liinaa löysempänä, muuten kaikki vinkit ja kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti