keskiviikko 15. elokuuta 2012

15/8/2012 Puudeli raakailee

Huh hah hei, nyt kääntyi uusi sivu puudelin elämässä! Hän alkaa tästä päivästä lähtien syömään raakaruokaa. Todella, kävin tänään BarffiNetissä aloittelijan ohjauksessa ja kuulin että ruokavalion muutos tehdään kertaheitolla, jotta vatsaongelmia tulisi mahdollisimman vähän.

Saatiin hyvät ohjeet ja 10 päivän ruuat, mutta silti jännittää että osaanko mä tehdä kaiken oikein. Kun sivulauseissa sivuttiin kananmunien antamista, sisäelinpäiviä, erilaisia vitamiineja, kakan seuraamista ja luun määriä jne... Tähän asti on vaan pussista ottanut mitallisen ruokaa ja se on ollut siinä!

Mutta toisaalta hirmuisen hirmuisen kiehtova juttu, oon barffaukseen siirtymistä miettinyt jo useamman vuoden ja nyt se sitten tapahtui Bensonin kohdalla! Taolainen saa vielä puputtaa kuivaruokaansa, ensinnäkin haluan opetella barffausta aikuisella koiralla ja toisekseen meidän pitää saada isompi pakastin ja miettiä kaikki vaihtoehtoiset paikat raakaruoan hommaamiseksi ettei touhu käy liian kalliiksi.

Ruokavalio tarkastellessa tultiin siihen tulokseen Barffinetissä, että Bensonin ois hyvä saada B-vitamiinilisää, koska sillä on jatkuvasti lihasjumeja.

Yäk, keittelin äsken broilerinsydämiä makupaloiksi. Hoidan työssäni sydänvauvoja, enkä voinut olla miettimättä että niiden vauvojen sydämet on samankokoisia kuin ne joita siinä keittelin. Nyt yritän saada tätä mielikuvaa pois mielestäni... Sen sijaan jaoin sen teille, sori...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti