sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

28/4 Mätsäreissä

Järkättiin tänään toinen varainkeruumätsäri Sääksjärvellä. Ihana nähdä erirotuisia koiria, mutta täytyy todeta että tää näyttelymaailma ei oo yhtään mun juttu. No, onneksi meillä on erilaisia harrastuksia eikä kaikkien tarvitse samalla lailla kaikista asioista ajatella. :) Kunhan koiria vaan kohdellaan hyvin.

Aivan ihastuttavia koiruuksia ja mukavia ihmisiä tänään oli mätsäreihin saapunut, tässä muutama otos vajaasta 300 kuvasta, jotka tänään olen käsitellyt (kyllä, olen ihan pimeä). Loput valokuvat löytyvät täältä!


Olin ihan kuolemanväsynyt eilisestä yövuorojen jälkeisestä puutarhanhoito-hulluuskohtauksesta, etten pystynyt mihinkään suunnitelmalliseen, järkeä vaativaan toimintaan, joten lähdettiin Henkan ja poikien kanssa kävelylle. Tehtiin vajaan parin tunnin vaellus Aitovuoressa. On niin mahtavat puitteet, edelleenkään ei voi käsittää... Tao on, päästyään sisälle kiipeilyn ihmeelliseen maailmaan, ruvennut etsimään lenkkipolun varrelta isoja kiviä ja kiipeilee innoissaan niiden päälle tönöttämään ihailun ja kehujen kohteena. Hauska kuinka tuollainen Jalliksen ominaisuus on voinut siirtyä siihen, samoin kuin se nenäjuominen kupista. Siinä kirsu laitetaan kupin ulkopuolelle. Mitkähän geenit (ja moniko geeni?) säätelee tuollaisia tärkeitä toimintoja? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti